Søg
Velkommen

Transport

Transport
Hos Solar Udlejning powered by NetHire findes der forskellige leveringsmuligheder. Vær opmærksom på at bestillingen skal være os i hænde senest klokken 15.00, hvis transporten skal leveres samme dag.

NetHire-Express:
Med NetHire-Express sender vi dine bestilte varer afsted med det samme, eller du kan også vælge en forudbestemt dato, hvornår dine varer skal leveres. Med andre ord en fleksibel levering, hvor du bestiller dine varer til, hvornår du har brug for dem. Transportformen gælder kun varer, der kan være på en palle, og prisen for transporten vil variere alt efter distancen der skal køres. Der bliver afregnet med 14,00 kr. pr. km. dog minimum 255 kr. (alle priser ekskl. moms).

NetHire Dag-Dag:
Med denne transport-type sender vi dine bestilte varer afsted, så du vil modtage dem næste dag på den ønskede leveringsadresse. Transportformen gælder kun varer, op til 30 kg volumenvægt, men til gengæld er prisen fast på 150 kr. (alle priser ekskl. moms).

Solar Distribution:
Med denne transport-type sender vi dine ønskede varer afsted, som du derefter vil modtage med Solar Distribution. Transportformen inkluderer kun varer, som står på vores Solar-lager, hvilket er et mindre tilpasset sortiment. Prisen er fast på 150 kr. (alle priser ekskl. moms).

Anmod om transport:
Anmoder du om en transport, kræver det en mere specifik viden om ankomst- og aflæsningsforhold, inden vi kan udregne en pris for transport og leveringstiden. Er du i tvivl? Tag endelig fat i os på mail eller telefon for at høre nærmere om transporten og mulighederne.

Afhent selv (Selv-Henter):
Med denne transport-type er du selv ansvarlig for at afhente varen på en anvist afhentningsadresse. Til gengæld behøver du ikke nødvendigvis selv at aflevere varen igen, for når du afmelder varen, kan du selv vælge, om du vil aflevere varen igen, eller om du vil bestille en transport-afhentning. Nemt og fleksibelt for dig som kunde.

Returnering af defekte varer
Er en lejevare defekt, når du modtager den, skal den byttes – uden betaling selvfølgelig. Du skal ikke afmelde varen, men kontakte os pr. telefon eller mail, så sørger vi for ombytningen på din arbejdsadresse.

Er varen ikke defekt, men er det i stedet en brugerfejl, forbeholder vi os retten til at fakturere jer for de ekstra transporter.